Liste om mænd! - Til kvinder!

 
18-06-2007
Sjove lister

1. Vi husker ikke datoer. Punktum. Skriv fødselsdage, bryllupsdage, forlovelsesdage og andre dage, du ønsker vi husker, på en kalender, som du hænger op. Husk os på at kigge på kalenderen jævnligt. Helst i god tid inden dagen, hvis du altså vil se gaver.

2. Spøg os om det, du ønsker. Små vink virker ikke. Selv klare vink virker ikke. Selv vink med en vognstang virker ikke. Bare sig det, du vil sige.

3. Ja og Nej er helt perfekte svar til de fleste spøgsmål. Vi behøver ingen lange udredninger. Bare kom til pointen.

4. Kom kun til os med et problem, hvis du vil høe et forslag til en løsning eller have vores hjælp. Det er hvad vi mænd gø. Sympatilytning er noget, du har veninder til.

5. En hovedpine, der har varet 17 måneder, er et problem. Noget man går til lægen for.

6. Tjek olien på din bil jævnligt. Damp eller røg ud af motorhjelmen er ikke et tegn på, at du snart skal gøe det. Men at det er for sent.

7. Alt hvad vi har sagt i en diskussion for seks måneder siden må ikke vendes mod os i en ny diskussion. Faktisk udløber gyldigheden og alle argumenter efter syv dage. Vi er genetisk programmerede til at glemme ældre diskussioner med kvinder. En mands hjerne kan ikke rumme så mange ligegyldige eller følelsesmæssige problematikken.

8. Hvis du synes, du er fed, så er du det formentligt.

9. Hvis vi har sagt noget, der kan forstås på to måder, og den ene gø dig ked af det eller gal, så mente vi det på den anden.

10. Du må enten bede os om at gøe noget, eller fortælle os hvordan du vil have det gjort. Ikke begge dele. Hvis du allerede ved bedst, så gø det selv.

11. En fjernbetjening er mandens eksklusive ejendom. Accepter dette. Og for resten: "jo, vi kan godt se seks programmer samtidigt".

12. Når det er muligt, så venligst sig det, du vil sige, når der er reklamer. Ikke midt i fodboldkampen. Og husk regel nr. 1 om at komme til pointen hurtigt.

13. Christoffer Columbus kunne finde et kontinent helt uden anvisninger af sin kone. Vi behøver heller ikke at få angivet retningen. Slet ikke fra en, der vender kortet på hovedet.

14. Et forhold vil aldrig forsætte med at være som de føste to måneder af forholdet. Kom over det og kom videre.

15. Alle mænd ser maksimalt 16 forskellige farver. Ligesom Windows 3.11. For os er Aubergine en fransk frugt ikke en farve. Fersken er ligeledes en frugt. Vi har ikke en ide om, hvad det er, du taler om, når du siger ferskenfarvet. Den er jo gul indvendig og orange udvendig. Jordfarver???? Jord er da bare brun, ikke? Og cremefarvet er da en vits. Al den creme vi ser dig putte på er sgu’ da hvid.

16. Hvis det klø, klø vi. Uanset hvor.

17. At vi holder om de ædlere dele når vi sidder ned, er ikke unaturligt. Det er en genetisk programmeret funktion, der konstant checker, at vi er forplantningsduelige.

18. Mænd er ikke tankelæsere. Vores manglende evne til at læse tanker er ikke noget bevis for, hvor lidt vi elsker jer.

19. Hvis vi spøger dig, om der er noget galt, og du svarer "ingenting", så opføer vi os som om, der ikke er noget galt. Uanset hvor spidst du siger det.

20. Hvis du giver os et spøgsmål, som du helst ikke vil høe svaret på, så lad være med at spøge eller forvent et svar, du ikke vil høe.

21. Når vi skal ud, så er alt hvad du tager på godt nok.

22. Spøg os ikke om hvad vi tænker på, med mindre du ønsker at drøfte emner som sex, computere, sport, navlefnuller, krops lyde, biler eller andre kvinder.

23. Du har nok tøj.

24. Du har for mange sko.

25. Øl, biler, smøger og computere er lige så spændende for os som sko for dig.

26. Jeg er i form. RUND er en form.

27. SEX, vi har altid lyst til sex.

28. Shopping er for os ligesom at være til tandlægen 5 timer i træk.

Bedømmelse: 1.00 af 10

 
 
Find information om: sjov comedy guiden guide
(Hovedkategori: Sjov)